Monday, August 24, 2009

Shopping II, Ogos 2009, KL

aku suke sgt kumpul terompah kayu ni..hehe.so sem4 la aku beli sepasang kat NOSE

ni adiah b'day yang aku nk bagi kat seseorg sept nt. DUNHILL DESIRE BLUE.best giler bau dia..

(nape pic ni tertonggeng ek?? sengetkan muka anda sebyk 90 darjah utk menghayatinya..ehe)
kalau g Mid Valley xsah kalu aku xsinggah kat cni (BOBBI BROWN). xbelipun aku mest singgah punye..test ape yg patut.sekurang2nya aku leh topup make up aku yg dh cair tu.hahaha.. tp kali ni aku bl jgk la benda yg lama dh aku duk mengidam, so i bought: face blender, lipstic n' lip gloss.



3 comments:

ekinckin said...

erm.....i'm so jelez.....ape2 pun...wanna try ur face blender...

SUZIANA said...

bleh jer..i akan blend muka u nt..he3

NoorAzryn said...

nak jgk...nak jgk...